Filmday!

13 uur "actie"

pic

Het is half 9 in de morgen.. Later dan normaal omdat ik opgehaald wordt door Tony. Dan krijg ik een smsje: "I'am here, Tony". Hup naar beneden om samen met hem en zijn Ford Escort naar de filmlocatie te gaan. Als we daar aankomen zien we de auto van mijn baas (Simon Muscat) al staan. Dus we gaan direct naar binnen. Alle spullen in de lift, want we zitten op 2 hoog. In het apartement van Chris (Collega) is precies dezelfde keuken te vinden als in de orginele reclame. Hier ontmoet ik ook Mark (Acteur-chefkok) en John (Dolly-assistant). Even later komt de make-up mevrouw al om de hoek zetten om iedereen te voorzien van een laagje poeder.

Ik ben al druk aan het filmen met de "Behind the scenes" video die ergens rond volgende week online zal komen. Alles wordt klaargezet om te beginnen. De 5D MkII staat al stof te happen en de lampen zijn aan het opwarmen. Ready for action? Roept Simon.. En iedereen leest nog even het script over. Op dat moment loopt Simon naar mij toe en zegt:

"Benny, You are promoted to clapperboy" - Simon Muscat

Een clapperboy is de persoon die voor de camera staat en met het bekende zwart-wit bordtje mag klappen en de hele dag"Actie" mag roepen. Leuke taak voor een stageloper denk ik bij mijzelf.. Maar al snel heb ik het onder de knie! Veel moeilijks is er dan ook niet aan! Het is enorm interresant om te zien hoe een proffessionele productie in zijn werk gaat en heb er veel van geleerd.

Het is inmiddels al 3 uur en we hebben nog maar 2 shots ready for cutting. Dus de dag gaat nog wel even duren! Om precies te zijn, De dag ging 13 uur lang duren! Kwart voor 10 was ik weer terug in mijn apartement. Erg lange dag met weinig momenten om te zitten.

Nu vroeg op bed want de volgende dag zou ik gaan paintballen met 16 andere nederlanders. Dus dat wordt weer een lange dag met weinig rust.