Drukke week!

Genoeg te doen

pic

Aankomende vrijdag moet er een reclame gefilmd worden voor Colman's Season & Shake Mediterranean chicken. Deze reclame bestaat echter al, maar omdat de invoerrechten van een reclame voor elk land hetzelfde zijn is het voor een klein land zoals Malta veel goedkoper om de reclame helemaal na te maken. Zelfde belichting, Zelfde tekst, Zelfde studio. Alles hetzelfde maken is nog niet zo makkellijk als dat het lijkt. Er moet veel nagemaakt worden en daar zijn we deze week ook druk mee bezig.

Afgelopen zondag ben ik samen met Jandaan (leraar) uit eten gegaan. Deze keer ben ik voor een niet zo traditionele pizza gegaan en heb er een besteld met champignons en ei. En hij was heerlijk! Morgen komt Jandaan bij mijn stageadres langs en gaat daar praten met mijn baas over hoe goed ik wel niet ben ;)

Eindelijk met een 5D MkII filmen!

Ik als filmcamera goeroe ben natuurlijk razend enthausiast als ik te horen krijg dat ik met een Canon 5D MkII Mag filmen! Dit is het paradepaardje van de DSLR Camera's en zijn veel te duur om zelf aan te schaffen.

Zoals ze in de middeleeuwen de pest hadden, hebben we hier op Malta de griep. Iedereen wordt 2 keer per week ziek en niemand ontkomt eraan. Bij mij is de laatste zieke bui nog maar net over en ik voel de kriebelhoest weer opkomen. Hoofdpijn is hier doodnormaal aan het worden en de 8 paracetamolletjes die ik meekreeg zijn allang op..

Zo zijn er ook nog minder leuke dingen.. Annemieke (ook studente hier op Malta) houdt het hier niet meer vol en gaat zondag met het vliegtuig op weg naar huis. 10 weken voor het einde van haar stage.. Ook gaan Robert en Jarinda een weekje naar huis.