De tijd vliegt voorbij!

Geen stress meer..

pic

Na twee weken in het heerlijk warme Malta ben ik al helemaal gewend aan de relaxte sfeer die hier hangt. Je hoeft je echt geen zorgen te maken dat je telaat komt. Want zelfs de baas komt wel eens 2 uur later dan normaal. Maar na twee weken begin ik onderhand wel heel erg mijn vriendin en familie te missen. En een eierbal.

Nadat de eerste paar dagen erg stressvol waren ben ik nu juist heel relaxed. Ik laat het allemaal op mij af komen en ik zie wel wat er gaat gebeuren. Ik heb nog veel op de planning staan! Onder andere een bezoekje brengen aan het eiland Gozo. Waar ze veel films hebben opgenomen! Hier ga ik uiteraard ook over schrijven zodra ik er geweest ben!

De stroopwafels zijn gearriveerd!

Mijn leraar Jandaan Westhof is gister op Malta aangekomen en nu al op Gozo geweest! Ik ben jaloers! Gelukkig heeft hij lekkere dingen meegenomen waaronder kleine chocolade letters, stroopwafels, pepernoten, en snoepjes. Vandaag hebben we afgesproken en een hapje gegeten. Ik heb hem mijn apartement laten zien en ook hij was onder de indruk. Aankomende woensdag komt hij langs op mijn stage. Ik ben benieuwd hoe goed zijn engels is.

Ik ben er trouwens nog steeds niet achter waar hier in de buurt een postkantoor zit zodat ik jullie een kaartje kan sturen.. Zodra ik die gevonden heb zal ik dat doen! Ook ben ik nog steeds niet 100% hersteld van mijn ziekte aanval van vorige week. Ik heb nog steeds last van mijn keel en ogen.

Morgen ga ik Scarface downloaden! En dan samen kijken met Robert Treep.