Eerste stagedagen!

Thats a wrap!

pic

Mijn eerste 2 stagedagen zitten erop en ik ben weer ziek... pfff gaat echt lekker zo! Mijn eerste opdracht was een website bijwerken en alle fouten eruit halen. Makkelijke klus! Daarna moest ik alle foto's van hotels op Malta opzoeken en die op diezelfde website plaatsen. Nog makkelijker! Ik ben de hele dag met die opdracht bezig geweest en was mooi om 5 uur klaar! Tijd om naar huis te gaan.

De volgende dag ben ik samen met Tony gaan filmen bij de opening van ICE Watch. Een merk van de Black Eyed Peas. Dit was erg leuk om te doen maar we moesten wel heel lang wachten. Foto's van deze dag staan op mijn Facebook. Tony is een erg grappige man die dol is op stroopwafels en kroketten. Toen ik hem vroeg wat hij van een frikandel speciaal vondt zei hij:

"Thats made out of horses right?" - Tony

Toen liet hij me even zien en proeven wat hier de specialiteit is. Namelijk kaaskoekjes (Cheescakes) Deze kosten €0,40 per stuk, maar zijn wel €4,00 waard! Zo lekker! En omdat ze hier in november al met kerstversieringen beginnen hebben ze natuurlijk ook gingerbread! En ik heb nog nooit zo lekker gesmuld!

Stage is ongeveer 15 minuten met de bus. Maar dan gaat hij de hele boulevard rond. Lopend heb ik nog niet geprobeerd omdat ik ziek ben. Volgende week ga ik het erop wagen. Ik gok zo'n 15 minuten binnendoor. Nu ben ik dus ziek en probeer ik een beetje aan te sterken door veel water te drinken en goed te eten.