Verhuizing!!

Belmonte Heights

pic

Zo lelijk als mijn uitzicht was in het Meridijan, Zo mooi is het nu vanuit Belmonte Heights! De apartementen blijven mij verbazen maar ik hoor van veel mensen dat er gestolen wordt.. Ik heb er zelf nog niet mee te maken gehad maar ik gebruik dan ook mijn koffer als kluis. Toch zijn er een paar minpuntjes waar aan gedacht mag worden.

Het internet is hier erg slecht. Elk apartement heeft zijn eigen modem maar onze modem maakt maar geen verbinding. Hierdoor moeten we op het internet van de boven of beneden buren en dat is natuurlijk veel langzamer. Hoe langzaam het internet hier is? Ongeveer 50kb/s. Gelukkig heeft mijn stage wel goed internet. Zei hebben het duurste abbonoment wat je hier kunt krijgen (15mbp/s) Hier maak ik dan ook lekker ge/misbruik van door mijn favoriete serie te downloaden: The Walking Dead

Luxe is blijkbaar een must-have als je in het buitenland zit..

Je vindt die quote misschien wat overdreven, maar het is echt zo! Zonder internet en een warme douche is je leven echt kut.. En vooral als je 3000km van je huis bent. Toch is het superleuk om hier te zijn en ik ben er zeker van dat ik een leuke tijd tegemoed ga!

School is vanuit Belmonte ongeveer 15 minuten lopen en het uitgaans gebied ongeveer 20. Stage weet ik nog niet omdat ik daar alleen nog maar met de auto ben geweest. Het winkelcentrum "The Point" is gloednieuw en schijnt heel mooi te zijn. Ik ben er zelf nog niet geweest.

Eergisteren voor het eerst uit geweest in Paceville met Jan Muller en Yanneke de Porto. Was superleuk en had niet gedacht dat er zoveel nederlanders waren. De club "Footloose" is de standaard club waar we met zijn allen heen gaan. Het teruglopen naar Belmonte duurde wat langer dan 20 minuten omdat de meeste mensen zo dronken zijn dat ze hun schoenen in de zee gooien..

Morgen is mijn eerste stagedag. Ben erg zenuwachtig! Maar ik ben ervan overtuigd dat alles goed gaat komen. Tot de volgende update!