Ziek en ellendig!

Met een snurkende turk wakker worden

pic

De zondag na mijn aankomst ben ik de stad (St. Julians) gaan ontdekken doormiddel van mijn Tom-Tom. Hierdoor heb ik al vrij snel mijn school gevonden en ook een pizza-hut waarvan ik nog 2 vouchers heb!! Eenmaal aangekomen bij mijn school ontmoet ik een groep nederlanders waarmee ik het halve eiland mee afgereisd ben.

Het is 25 graden en loop heerlijk in T-Shirt en slippertjes.

's avonds nog even naar Paceville (uitspreken: patsjeville) Dit is het uitgaans centrum van Malta en wordt ook wel klein Ibiza genoemd. Hier staan de waterpijpen klaar om in actie te komen en de drankjes zijn koel. Dat moet ook wel want zelfs om 22:00 is het nog 20 graden. Even bijpraten met de andere Nederlanders geeft me een vertrouwd gevoel en ik zie mijn stage periode steeds meer zitten. Weer vroeg op weg naar huis omdat ik de volgende dag mijn eerste schooldag heb!!

Thuis in mijn apartement ben ik nog steeds niet echt vertrouwd met die 2 russen.. Ze spreken alleen met zichzelf en negeren mij een beetje. Ik ga maar vroeg op bed en doe de deur op slot. Ik had gehoord dat er die dag een turkse jongen zou komen maar hij was nog niet gearriveerd. Tijdens het slapen om 2 uur in de nacht wordt ik opeens gewekt door gebonk op de slaapkamerdeur. Ik deed hem van het slot af en zag een turkse jongen staan. Hij zei niets en liep mijn kamer binnen om zich vervolgens op zijn bed te laten ploffen.

Een half uur later begint hij met zijn slaap. En hoe! Snurken als een drillboor! Een ondoordringbaar geluid die zelfs met een kussen op mijn hoofd nog te horen was! Dit was niet leuk! Ik moest er de volgende morgen om 7 uur uit en ik kon niet meer in slaap komen! Toen ik dan toch nog een uurtje geslapen had werd ik wakker van mijn wekker. Ik was misselijk en voelde dat ik moest overgeven! Ik rende naar de wc en de rest kunnen jullie zelf wel invullen...

Ziek dat ik was maakte ik mij klaar om naar school te gaan want ik had een belangrijke engelse test. Deze mocht ik niet missen dus ben ik tegen mijn zin in naar school gelopen. De wegen zijn hier stijl.. Heel stijl! En als je ziek bent, Nog stijler! Maar na 15 minuten lopen ben ik bij mijn school gekomen. Ik moest zelfs tijdens die test nog overgeven! Maar desondanks heb ik de test goed doorstaan en heb ik het 1 na hoogste engelse niveau behaald. Daarna had ik mijn eerste les. Die verliep goed totdat mijn lerares (Silvana) mij naar huis toe stuurde omdat ze zag dat ik ziek was. Ik ben het hele lange stijle stuk weer terug gelopen en heb de rest van die dag geslapen. Wat een goed begin van de stage zeg.....