Drukte op stage!

Veel te doen en krijg steeds meer verantwoordelijkheid.

pic

Op stage nadert de kerstdrukte ook en dat is aan alle kanten te merken. Iedereen wil in de laatste weken nog even wat bestellen. Grote bedrijven willen allemaal hun kerstgroet op televisie en daar zijn we dan ook druk mee bezig.

één van de grootste klanten van Blaze productions is Bank of valletta (BOV) Dit is ook direct de grootste bank van Malta. Deze orderen onder andere 4x4 meter grootte billboards die langs de hoofdwegen staan en een tal van reclame spots waarmee je op televisie doodgegooid wordt.

Saai maar simpel werkje..

Op het moment heb ik een enorm saai maar supersimpel werkje. Ik heb de taak gekregen om 160 video's te maken voor een DVD. Deze video's zijn eigenlijk 2 foto's die in elkaar overlopen. Het is voor een grote juwelierszaak die elk jaar zo'n DVD besteld. De juwelier heeft 160 merken aan juwelen dus vandaar de 160 verschillende video's.

Nadat ik alle video's klaar heb moet ik het menu van de DVD in elkaar zetten. Dit zit relatief ingewikkeld in elkaar. Maar nadat ik een paar videos van internet gezien heb snap ik het wel.

Ze krijgen beetje bij beetje door wat mijn specialiteiten zijn en ik mag dan ook steeds meer opdrachten uitvoeren. Ik ga ook de aankomende flashmob filmen en monteren. Dit moet in totaal binnen 3 uur gedaan zijn dus dat wordt nog een hele klus. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat wel goed gaat komen. Je kunt ook een kleine prijs ermee winnen dus dan doe ik natuurlijk extra mijn best!