Paceville (Patsjeville)

Even wat informatie over het uitagaan.

pic

Jullie horen mij misschien hier en daar spreken over het uitgaan in Paceville, Maar jullie weten eigenlijk niet waar ik het over heb en hoe dat eruit ziet. Nu hebben we er gelukkig enorm veel foto's van en verhalen genoeg! Dus ga ik dit nu even uitleggen.

Paceville ligt op ongeveer 20 minuten lopen (1,5 uur met drank op) van het apartement. En direct achter school. Het is een wijk die bekend staat om zijn uitgaanscentrum. Als je in het midden van het pleintje staat dan heb je keuze uit 5 straatjes met discotheken en kroegjes. Voor ons geen keuze.. Want wij gaan maar naar 1 kroeg.

Footloose is onze plek waar we met een blinddoek om nog de weg kunnen vinden. hier wordt elke avond zo'n 10 liter Vodka naar binnen gewerkt door ons allen.

De welbekende "pitcher" staat hier links in beeld.

Een "pitcher" is een kannetje die eigenlijk bedoeld is voor andere taken maar dat maakt ons niet uit natuurlijk. Het is gevuld met 1 volle glas Vodka en de rest is ijs en Energy drink. Ergens anders is het misschien stoer om veel te drinken of om "cool" te dansen, Maar hier in Footloose is het aan ons de taak om zoveel mogelijk rietjes te verzamelen. Hoe meer rietjes je hebt hoe stoerder je bent!

Het ijs wat er bij inbegrepen zit wordt natuurlijk niet verspild. Dit wordt gebruikt als gooimateriaal en is tevens een afkoelmiddel. Kosten zijn erg laag. Je kunt een pitcher alleen per 2 kopen en daar betaal je dan €15,- voor. Gedeeld door 2 betaal je dus 7,50 voor een lekkere kan met drank. Persoonlijk doe ik hier de hele avond mee, maar er zijn genoeg nozems die er meer dan 3 nemen.