Pakjes avond!

Avondje is gekomen..

pic

Het is maandag avond en het is pakjesavond! Tijd voor cadeau's en een hoopje gezelligheid. Iedereen komt langs bij ons apartement. Toen we er eenmaal allemaal waren hebben we zelfs Annemieke nog even via skype erbij gezet.

De cadeautjes mogen worden uitgepakt! Iedereen mocht 1 voor 1 zijn cadeautje uitpakken en daarna uitkiezen wie de volgende was. Ik weet niet meer precies wie allemaal wat kreeg, maar ik kreeg in ieder geval:

Heerlijke dikke warme sokken!

Deze heb ik van Laura Rook gekregen samen met een superleuk gedicht! In dit gedicht stond allemaal informatie die zei niet kon weten!?!? Ik heb haar gevraagd hoe ze dat allemaal wist en achteraf bleek dat ze met Raisa gepraat had! Heel orgineel!

Het was geen toeval dat ik Laura had. Dit was vooraf geregeld omdat wij later zijn gekomen (toen waren de lootjes al getrokken) Dus werd het makkelijk gemaakt door ons maar elkaar te geven.

Ik heb Laura een voedselpakket gegeven waaronder koekjes, chips, tucjes, drinken, shampoo, en nog van ales leuks! Mijn gedicht daarintegen was niet zo mooi als die van Laura maar hij kon ermee door.

Helaas heb ik per ongeluk alle foto's van mijn camera verwijderd, dus alle sinterklaas foto's zijn verwijderd. Daarom heb ik maar een foto van Niels en zijn bier in de zijkant geplaatst.