Bijna sinterklaas!

Wat een weertje..

pic

Sinterklaas hoeft geen ijsbreker aan zijn boot vast te binden hoor! Want daar is het nog 20 graden te warm voor. Gistermiddag samen met Jakob op stap geweest om een cadeautje te kopen voor onze lootjes. Eerst zijn we naar The Point geweest en daarna nog naar Valletta (hoofdstad). We hebben de snelle watertaxi genomen van waaruit de foto op de vorige pagina ook gemaakt is. Kost maar €1,50 en scheelt 20 minuten met de bus.

In Valletta staan we opeens stil bij de gedachte:

Is het wel December??

In Nederland hebben ze nu een dikke jas aan en sjaal om en zitten ze te hopen dat de eerste sneeuwvlokken nog even op zich laten wachten en tegelijkertijd lopen wij hier in een T-shirt en vinden het warm! Het is surrealistisch omdat we het niet gewend zijn.

Nadat we de cadeautjes gekocht hebben gaan we zo snel mogelijk weer naar huis. De cadeautjes even snel inpakken blijkt moeilijker te zijn als gedacht! De plakband was op en het pakpapier had het einde ook al in zicht. Maar we hebben het gered!

Dan ontstond er afgelopen vrijdag een ander groot probleem! Er is geen water meer! Niks meer! Dus kunnen we niet naar de WC, niet tanden poetsen, niet koken, en niet douchen! En je mist het echt! Gelukkig hebben de overburen nog wel gewoon stromend water zodat we daar even kunnen douchen. Maar daar zitten zij natuurlijk ook niet steeds op te wachten. We hebben geklaagd bij de receptie samen met de andere 15 appartementen die geen stromend water meer hebben. Hopelijk is het na het weekend opgelost en kan ik weer rustig mijn tandjes poetsen!

*Aangepast op maandag ochtend: Tegen 8:30 deze morgen was er weer water.*