Jarig!! (20)

Slingers en toestand!

pic

GEFELICITEERD! Dat hing er in de woonkamer zo is te zien op de foto een pagina terug. De reden waarom er geen "Hartelijk gefeliciteerd" hing was omdat de slinger al 2 maanden oud is en regelmatig gebruikt wordt door iedereen die jarig is. Hierdoor is hij een beetje stuk gegaan. Maar dat mag de pret niet drukken. Ook hingen er slingers met het getal 18! Wat natuurlijk helemaal geen probleem is! :D Er hing een feest sfeer en had echt het gevoel van jarig zijn te pakken.

Nu nog taart kopen..

In Nederland koop je taart bij de HEMA. En dat kan hier ook gewoon! Ze hebben hier namelijk ook een HEMA! MAar dat is wel te ver weg jammer genoeg.. Dan maar samen met Jakob naar de plaatselijke bakker. We zien de taarten al in de vitrine staan en vragen wat ze kosten. €27,50 zegt de bakkersvrouw! Ik schrik me helemaal dood en draai me direct om om vervolgens te gaan bedenken wat ik nu zou gaan kopen.. Taart zat er voor mij niet in..

Ik kwam op het idee om "Cheesecakes" te gaan kopen. Dit zijn heerlijke koekjes met warme rikotta kaas erin. Echt heerlijk en goedkoop! €0,25 per stuk!! Huppaké! Doe mij maar 8 stuks. Nu dat geregeld is kan ik mij klaar maken om te gaan trakteren op stage. Hiervoor ben ik nodig: STROOPWAFELS! Hoe kan het ook anders. Ik heb het nog nooit zo vaak over stroopwafels gehad als in Malta. Stroopwafels zijn hier vergelijkbaar met een legende ofzo. Maargoed, Lekker goedkope oplossing aangezien er stroopwafels zaten in mijn voedselpakket die ik van thuis heb gekregen!

Temperatuur is nog steeds een heerlijke 19 graden!!